Mačići

U našem uzgojnom programu do sada svoje mačiće po bojama te prekrasnim, razabranim rozetama lijepoga kontrasta svrstavamo u brown, sepia i mink spotted bengalce te se nadamo tako nastaviti u kvaliteti svoga puta i dajemo sve od sebe biti bolji iz dana u dan.

Mačići žive s nama, pružena im je 24 satna skrb, ljubav, igra, povjerenje, predanost što se tiče emocionalne skale. Što se tiče praktičnog dijela odgoja, socijalizirani su i vrlo kvalitetno odgojeni. Od svojih prvih, malenih koraka kada počinju konzumirati hranu za mačiće, naučeni su na mini wc. Vrlo su umiljati, ponekim svojeglavi, poneki predani, zaigrani, aktivni, puni energije te veliki ekstroverti, naravno kao svako mladunče.

Za njih biramo najbolje domove i već pri prvom kontaktu s potencijalnim obiteljima uviđamo kako dalje. U nove domove odlaze nakon puna tri mjeseca starosti, čipirani, Milprazon tabletama tretirani protiv parazita, cijepljeni Virbac Leucofeligen cjepivom, te kastrirani / sterilizirani, s WCF rodovnicom te EU putovnicom i start paketom osmišljenim spram potrebama naših malaca.

Sa svim novim obiteljima volimo ostati u kontaktu te pratiti tijek odrastanja kroz dobivene slike i videa. Za sve svoje mačiće, podrška smo svima od 0 do 24 sata i koliko sebe dajemo za njih u odgoju toliko od novih obitelji očekujemo odgovorno, zdravo i po život mačića / mačaka sigurno ophođenje za njihove male ali nama velike, značajne živote.

Tako uz ugovor svaka obitelj dobije pisanu preporuku u kratkim crtama, kako se ophoditi prema novome članu, kako ga upoznati s možda već postojećim ljubimcem u novome domu, koje biljke su štetne za njih, koja je (ne)sigurnost otvorenog prozora i sve ostalo vezano za smještaj i higijenu, te molimo kupce da pomno čitaju preporuke kako bi spriječili nepoželjne situacije koje su sa radoznalim mačkama vrlo prisutne.

Translate »